Mivel életképtelen, és magányos vagyok, sajnos érzékeny vagyok a halálra is. Pszichológus nem tudott segíteni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sajnos már azon is szomorú leszek ha ránézek egy dátumra.
100 év múlva már senki sem fog élni közülünk :( kicsit szorongok is ez miatt néha.
júl. 10. 21:52
11/22 anonim válasza:
10.: Csak a meglátásomat közöltem veled. Ha nem akarsz észrevételeket, ne fórumozz. Ha leírsz valamit, arra jöhet válasz. Amúgy én is segítő szándékkal írtam.
12/22 anonim válasza:
100 év múlva valóban nem fogunk már élni, de ez az élet rendje, jobb beletörődni. Foglalkozz a jelennel. Még az se zárható ki, hogy van halál utáni élet, de ha egy nagy szunya lesz, azzal is ki lehet békülni.
13/22 A kérdező kommentje:
Miért nem zárható ki?
A halálközeli élmények lehet hogy csak agyi hallucináció.
júl. 12. 11:22
14/22 anonim válasza:
13.: Igen, ez a legvalószínűbb. Viszont más lehetőség se zárható ki. Biztosra nem lehet semmit mondani ezzel kapcsolatban.
15/22 A kérdező kommentje:
Kár hogy az univerzum nem pusztul el ebben a pillanatban. Mindenkinek jobb lenne.
júl. 12. 11:38
16/22 anonim válasza:
Nekem nem, mert szeretek élni.
De jó, hogy nem te vagy putler. De sajnos lehet, hogy a vén KGB-s huilonak köszönhetjük majd, ha az emberiség elpusztul.
17/22 hgwell válasza:
Ha az univerzum elpusztulna nem lenne hová menned, amikor beköszönt a 2.élet. Minden kísérlet tettleges módszerrel irányítja a következő életünket, hogy ne maradjunk egyedül kapunk egy munkát, valaki ilyet, valaki olyat és folyamatosan füledbe súg de csak a tudatod hallja meg, te nem azt. Amilyen identitásod van olyan lesz a vonzás is, aki már nagyon halott lelkileg de megmozdul valami/valakik felé, észreveszi, hogy 1 nap sem kell, azért, hogy észrevedd az univerzum alakulását, formálódását.
18/22 hgwell válasza:
Ezt nem az ide-oda szólok, mert veled ez az állapot van meg ilyen jó személy vagy stb...hanem maga a az univerzum mozgása,érzi,hogy tettél valamit, hogy mentél valahova, hogy beszéltél valakivel valamit. És csak annyi a hang, kerülni kell a negativitast, az állandó csorbulást, a monoton reklámhalmazokat, de ha mindig elkerüljük őket, akkor nem tudjuk elfogadni mások irányítását,pl.: a főnöködét, az az univerzum, amiről ti beszéltek vagy észleltek a belső negatívtöltések halmaza valószínűleg az sem hiábavaló. Nem kérdéses, hogy nem tudjuk mi irányítunk vagy irányítva vagyunk.
19/22 anonim válasza:
18.: Összefüggéstelen katyvaszod van. Biztosra veszem, hogy pszichés bajod van, jobbulást.
20/22 hgwell válasza:
Hajrá primitív élet ti vagytok a tömeg felétek a dáridó nálunk hangfalszett. 19.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!