Mivel életképtelen, és magányos vagyok, sajnos érzékeny vagyok a halálra is. Pszichológus nem tudott segíteni, mit tegyek?
Sajnos már azon is szomorú leszek ha ránézek egy dátumra.
100 év múlva már senki sem fog élni közülünk :( kicsit szorongok is ez miatt néha.
Chatelés?
Mármint cetelés, mert egy bálnával már beszéltem.
Hozzáért az ajkad is és dobozos volt.
Én is szeretem, kimondottan rokonszenvesek a konzervesek.
Vannak olyanok is akik azt vallják cápatámadás érte szárazföldön és bankárral kefél az illemhelyiségben. Számomra nem sok meglepő dolog van. Kivéve ha tálcán hozod magad elém. Az almát döntsd el te hogy a szádba vagy a seggedbe teszed. És üzenetben azt is írhatnád: ,,érted teszem"! ...de az sem baj ha Ön mondja mikor megérkezik az almát kinyomva.
Ez mondjuk meglepő lenne...
Egyébként a bálna elárulta a nevét? Én a denevérekkel beszélgetek éjszaka van olyan is köztük amelyik székrekedéses. Neked is vannak ilyen gondjaid? De megkérdezhetjük együtt a denevéreket este reggel meg a bálnákat csak meg kellene választani a normális helyszínt, hogy fővárosi nagycirkusz vagy Pilis hegység vagy Aqua park de sehol nem találnánk bálnát csak vonatot amelyik hasonlít rá valamelyik vasútállomáson. Akarod hogy elutazzunk egy vonaton éjszaka, de Magyarországon nem sokszor lehet ezt megtenni.
Most pedig mond el kérlek mi az amit leginkább elképzeltem!! Fontos lenne nekem. ...de nem veszem olyan nagyon komolyan ha nem akarod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!