Szeretnêk elmenni pszichológushoz, sémateràpiàval foglalkozó szakemberhez de sajnos nem tudok kifizetni heti 20 ezer forintot teràpiàra. Szerintetek hol lehet talàlni még tanulmànyaikat folytató vagy pàlyakezdő terapeutàkat?
Figyelt kérdés
#Sémateràpia
márc. 11. 16:45
1/5 anonim válasza:
a sote bentfekvős illetve talán még van bejárós terápiája is a sématerápiára épül.
Sote honlapján biztos sok van erről.
Másik a nap utca, ami viszonylag olcsóbb, de ott meg nem vagyok biztos benne, hogy sématerápiát alkalmaznak-e. Ez is rajta van neten.
Azt nem hiszem, hogy lenne tanuló vagy pályakezdő, aki a sémával foglalkozik!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Külföldön élek ezért csak az online teràpia jöhetne szóba.
márc. 12. 07:15
4/5 anonim válasza:
vikote pont hu oldalon vannak a magyar sematerapeutak es konzulensek, szintenkent felsorolva. Hatha talalsz koztuk, de varolistara keszulj.
5/5 anonim válasza:
Én séma terápiás konzultánsnál
voltam,lényegében ugyanaz. Én nagyon szerettem! Írj privit és adok kontaktot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!