Hol és milyen módszerrel foglalkozó pszichológust kéne keresnem? Többi lennt?
Már egy hónapja járok pszichológushoz, és úgy érzem, mintha magamban beszélnék, a konzultációk során összefoglalja az érzéseimet, és nagyon jól átlátja a helyzetet, viszont azzal nem sokra megyek.
Barátnőm is járt pszichológushoz, tőle folyamatosan kérdéseket tett fel a pszichológus és házifeladatokat is adott, én nem .és nagyom hiányolom őket. Igaz volt "házi feladat" amit már eleve alkalmaztam és errol tudomást szerzett a pszichológusom(pro kontra erveket irok, hogy megnyugtassam magamat)
De én hiányolom azt, hogy a dolgok mélyére próbáljon ásni, hogy kérdezzen, kérdezzen és kérdezzen meg házi feladatokat adjon fel
Egyelőre ott tartok, hogy saját magam jobban megtudom találni a szorongásaim gyökerét de még most se vagyok jobban és nem tudok magamnak olyan kérdéseket feltenni.
Váltani szeretnék pszichológust
Vagy legyek inkább a saját magam pszichológusa? Hol kéne keresgélnem
23/F Budapest
Kognitiv viselkedésterapiara jarok es a pszichologusom klinikai szakpszichologus vegzettsegu, de a terapeutam csak hallgatja amit mondok, meha ugy erzem hogy magamban beszelek
Egyebkent pszichologia konyveg segitsegevel szeretnek sajat magam pszichologusa lenni
"pszichologia konyveg segitsegevel szeretnek sajat magam pszichologusa lenni"
Előbb szerezz hozzá végzettséget, csak aztán legyél pszichológus, még a magadé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!