Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez elsulyosodhatott ennyire?

Ez elsulyosodhatott ennyire?

Figyelt kérdés

Januarban kezdtek megjelenni nalam a panik roham elso jelei.

Eleg stresszes ido szak volt az es azota is.

Legszomj es megemelkedett pulzussal kezdodott estenkent.

Ezt hamar letudtam kezelni,max fel ora alatt elmult es aludtam.

Aztan volt hogy napkozbe is ram jott mar,szedulgettem stb.. A pulzusom max 90ig ment fel ilyenkor.

Vasarnap viszont nagyon hirtelen rosszul lettem,eleve ilyen gyomorrontos dologgal fekudtem itthon,aztan jott a panik,bementem a korhazba mert tenyleg nem mult es 113 volt a pulzusom.

Ott csinaltak egy ekg-ami akkor epp nem mutatott elvaltozast es ajanlottak pszichologust.

Vasarnap utana viszonylag jobban voltam,de hetfon gyomor gorccsel,sirassal keltem. Nem lettem jobban igy delbe bevettem eletem elso fél nyugtatojat (frontin) az segitett.

Este aludtam is.

Kedd nap kozben viszonylag jol voltam,este direkt elmentem futni (nem szoktam),aztan eljottem aludni de ejfeltol mostanaig (3:27) fent vagyok,remegek,ahogy becsukom a szemem rosszul leszek,de erzem hogy faradt vagyok.

1kor bevettem egy negyed frontint,inkabb csak elzsibbadtam tole es aludtam 30percet

Erzem szorongok,izgulok,remegek belulrol..

2024. júl. 10. 03:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Azonnal menj pszichiáterhez.jobban jársz.....
2024. júl. 10. 04:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem igen mindenképp kérj segítséget.
2024. júl. 10. 06:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Csutortokre van idopontom pszichologushoz

Kardiologiara meg egyenlore nincs…

2024. júl. 10. 08:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!