Hogy ne zavarjon hogyha néznek, bámulnak vagy rám figyelnek a hétköznapi életben?
Ti már éreztetek így? Ha igen, hogyan küzdöttétek le?
Nekem tönkreteszi ez az érzés a mindennapjaimat. Nem tudom miatta felszabadult önmagam lenni. Nem tudok tisztán gondolkozni. És sajnos nem tudok élni.):
Én is éreztem már így, sokszor, és úgy küzdöttem le, hogy arra gondoltam, hogy mindenki azért néz, mert irigyel engem valamiért! :) Ez büszkeséggel tölt el, ahogy az a gondolatom is, hogy vagyok annyira erős önbizalmú, hogy megengedhessem magamnak, hogy bárhogy kinézhessek! :)
Ja, ráadásul sok éve nem hiszek a szégyenben, nem szégyellem magam semmiért, így az sem zavar, ha néznek, vajon miért néznek? Mert olyan szépnek tartanak vagy van maszatos az arcom tán?
Mondjuk én már sok éves pszichoterápia után vagyok több pszichológus után is, szóval tényleg érdemes szakemberhez fordulni, hogy ha akadályoz a boldog életedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!