Magán pszichiáternek el lehet mondani ilyet?
Figyelt kérdés
Hogy például drogoztam elég sokáig, illetve prostituáltként (önszántamból) dolgoztam külföldön vagy elítél?jún. 30. 03:19
1/7 anonim válasza:
Elmondhatom nyugodtan, és nem ítél el, illetve nem is mondhatja el senkinek. Ha akarsz róla beszélni, mondd el neki.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem. Inkább a droghasználat ami szerintem lényeges a szorongás miatt, de azt már majdnem egy éve abbahagytam.
jún. 30. 03:28
3/7 anonim válasza:
El kell mondani, mert ez mind hozzátatozik ahhoz, hogy helyesen meg tudja ítélni a mentális állapotodat, és kitalálja számodra a megfelelő terápiát.
Különösen, ha magánba mentél, még fizetsz is érte - ha eltitkolsz valamit magaddal szúrsz ki.
4/7 anonim válasza:
Ha van is véleménye, megtartja magának. Elmondhatod
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan. Ha elitelne, akkor nem is igen lenne helye a palyan.
6/7 anonim válasza:
van aki elitél van aki nem. szakembertől függ.
7/7 anonim válasza:
Sztem nincs ebben semmi elítélendő. Mondom ezt úgy, hogy egyik sem voltam, vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!