Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Nemtudom kiverni...

Mit tegyek? Nemtudom kiverni a fejembol.

Figyelt kérdés

20eves vagyok, de egyre tobbszor gondolkodok rajta ha megolnem magamat senkinek nem hianyoznek talan meg teher is vagyok ezt mondjuk mindig megkaptam.,

Es mindenki hamar tullendulne rajtam csaladommal egyutt.

Parommal 2ev utan most szakitottunk csaladommal sem olyan a kapcsolatom. Nem erzem ertelmet tovabb..

jún. 24. 08:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne befelé fordulva töprengj és ilyen gondolatokat őrölj. Hanem kifelé tekingess, teremts kapcsolatokat, és kommunikálj. Nem te vagy az egyetlen, aki jelentéktelennek és magányosnak érzi magát. Aztán amikor megtalálja a társát, a párját, akkor kivirul.
jún. 24. 09:23
 2/5 anonim válasza:
100%
Az élet így működik egyszer fenn egyszer lenn. Keress barátokat, töltsd velük az időt.
jún. 24. 09:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Olyan dolgok történtek veled, amik ezeket a gondolatokat hozzák magukkal. Főleg, ha valóban meg is kaptad már párszor. De ez attól még nincs így. Valaki a világon mindig is rád várt. Neki te lehetsz a minden, csak találj rá. Ehhez viszont össze kell magad szedned lelkileg és elhinned, hogy mindig lehet jobb és lesz is.
jún. 24. 09:44
 4/5 Tatyó ***** válasza:
Várj. Egy idő után megint jobb lesz. Aztán megint vissza esik az ember, de ha vársz megint jobb. Ahogy a 4-es írta. Ezt meg kell "szokni" , felismerni, és ha közben van jó lehetőséged, azzal élni kell.
jún. 24. 10:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyedul is fontos vagy, nem nekik. Most magadnak se, de mondjuk az elohozhato. Az univerzumnak es a jovoben elobukkano emberek kozul azoknak, akikkel ertek egymas szamara valamit. Amugy normal esetben egy ember akkor is fontos, ha csak odakoszonunk neki, de gondolatban tudjuk, hogy van.

Mentalis egeszsegedet kell akar orvossal helyretenni, mert igy sotet szinben latsz mindent, es nem biztos, hogy segitseg nelkul ki akarsz maszni, vagy elhiszed, hogy lehet.

TB-re, akar antidepi, ami a sajat normalitasod adja vissza, nem rozsaszin kodot varazsol.

jún. 24. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!