Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért lehet, hogy napokig nem...

Miért lehet, hogy napokig nem fürdök, mosok fogat stb…? Többi lent

Figyelt kérdés

Bocs ha sz@r a téma amiben van, nem tudtam milyen témába rakjam a kérdést…

17 éves vagyok, és én az átlagos tininek pont az ellentéte vagyok, pont lekakilom, hogy hogy nézek ki, napokig nem fürdök, ugyanabban a ruhában vagyok napokig, napokig nem mosok fogat. Ez engem egyáltalán nem zavar. Mindenkit akit ismerek, nekik fontos a kinézetűk, de nekem nem. Büdös is vagyok.

Lehet ennek valami lelki oka vagy ilyesmi?

Ha számít, van “borderlinera hajazó emocionális zavarom” mint diagnózis/mentális betegség.

2024. jún. 24. 03:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10 Nekem nagyobb melónak tűnik külön-külön megmosni az általad felsoroltakat, mint beállni 5 percre a zuhany alá és végigszappanozni mindent. Egyébként főleg most nyáron, ilyen melegben tud tök jól esni a zuhanyzás jó kis félig hideg, félig langyos vízben. Én bátorítanálak arra, hogy próbáld ki! :) Tanuld meg élvezni! ^^
2024. jún. 24. 11:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Én csak nyáron fürdök naponta, azaz leginkább akkor fürdök, ha leizzadok. Ha nyáron nem csinálok semmit és nem izzadok le, akkor se... Télen meg általában heti 1x, max 2.
2024. jún. 24. 11:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyébként nagyon sok nyugati országban sem szokás naponta fürdeni, ez ilyen magyar megszállottság.
2024. jún. 24. 12:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!