Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért lehet, hogy napokig nem...

Miért lehet, hogy napokig nem fürdök, mosok fogat stb…? Többi lent

Figyelt kérdés

Bocs ha sz@r a téma amiben van, nem tudtam milyen témába rakjam a kérdést…

17 éves vagyok, és én az átlagos tininek pont az ellentéte vagyok, pont lekakilom, hogy hogy nézek ki, napokig nem fürdök, ugyanabban a ruhában vagyok napokig, napokig nem mosok fogat. Ez engem egyáltalán nem zavar. Mindenkit akit ismerek, nekik fontos a kinézetűk, de nekem nem. Büdös is vagyok.

Lehet ennek valami lelki oka vagy ilyesmi?

Ha számít, van “borderlinera hajazó emocionális zavarom” mint diagnózis/mentális betegség.

2024. jún. 24. 03:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Depressziónak is lehet a tünete az, ha az ember elhanyagolja a higiéniáját.
2024. jún. 24. 03:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Jogos, de depressziót sose állapítottak meg nálam. Szóval passz, lehet hogy depressziós vagyok…
2024. jún. 24. 04:00
 3/13 anonim ***** válasza:
És még iszol is!!!
2024. jún. 24. 05:08
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen vizet kell inni🙄☝️
2024. jún. 24. 05:26
 5/13 anonim ***** válasza:
49%

Nehezen viseled a kötöttségeket, még azt is, ami a személyes higiénia fenntartásával jár.

Ha az sem zavar, hogy így szép lassan kiírod magad az offline közösségi életből, akkor nincs gond.

2024. jún. 24. 05:38
 6/13 anonim ***** válasza:
39%
Szimplán lusta és igénytelen vagy?
2024. jún. 24. 06:07
 7/13 A kérdező kommentje:
#6 lehet benne vmi
2024. jún. 24. 06:10
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ennyiből nem lehet megállapítani. Lehet, hogy elhanyagoltak a szüleid vagy ért valamilyen trauma?
2024. jún. 24. 07:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes szüleidhez vagy akár szakemberhez fordulni, ha önállóan nem tudsz kijönni ebből. Ezt az önelhanyagolást nem engedheted majd meg magadnak, tönkreteheti az esélyeidet vagy akár az életesélyeidet is!
2024. jún. 24. 08:18
 10/13 anonim ***** válasza:

En szinten igy vagyok, de mentalis beteg. Nincs kedvem furdeni, zuhanyozni. Kva sok melonak erzem. Mintha 100 db epitkezesi betont kene felvinnem a 20. emeletre egy panelba.

Csak a f*rkam, alatta, honalj, haj mosom meg.

f*rkam, hajam is csak azert, mert elobbire beposhad es betegseg lehet, hajamnal meg allergia van es k*va idegesito. Ja meg az arcom azt a hajammal mosom meg mert az is allergias magatol a kis mikrobakra amik alapbol a boron vannak. Jo mi?

Naponta zuhanyozni, vagy 2 naponta kizart dolog. Hasznalok dezodort es kesz. Anuszomat is megmosom mert aranyerem van. Tobbit leszarom. Igy is eleg.

2024. jún. 24. 09:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!