Mit csináljak ha nem vagyok megelegédve a mostani gyógyszerezésemmel?
Figyelt kérdés
Nem vagyok munkaképes,tünetmentes akarok lenni,a doki soha nem változtat a gyógyszeren azt mondja ez nem vegyesbolt. ezeket szedek kventiax sr 400mg,amitrex800mg,scippa15mg,rivotril. Ha csökkenteneém a gyógyszer mennyiségét jobban lennék? 33/F2024. jún. 20. 05:18
1/5 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire töketlen, attól, hogy dr. van a neve előtt, még szarrá lehet gyalázni.
Vagy menj el másikhoz.
32 vagyok, szintén szedek ezt-azt. Igaz, magándoki, 20/óra, de ott nincs bólogatás, ha szar, akkor szar, oldja meg, hogy jó legyen.
2/5 A kérdező kommentje:
Elszeretnek menni dolgozni de ilyen gyógyszer beállítás mellett nem fog menni.Nincs másik orvos akihez tudnék menni.
2024. jún. 20. 05:35
4/5 anonim válasza:
Minek szeded azt a sok szart?
Nem kötelező.
5/5 A kérdező kommentje:
Antipszchiotikumot muszály szednem,nem lennék jól ha letenném.
2024. jún. 20. 18:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!