Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért mondják nekem az emberek...

Miért mondják nekem az emberek hogy el kell fogadni magam, miközben ha ők is olyan rondák és szociálisan szerencsétlen magányos emberek lennének akkor ők is utálnák magukat?

Figyelt kérdés

2024. jún. 19. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
TUdsz mast csinálni?
2024. jún. 19. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
A szépség belülről fakad… Ha belül mindenhez negatívan áll az ember és mar szinte rohad , hiába szép/ helyes….Nem sok embernek lenne-e kedve ilyen emberekkel barátkozni ismerkedni ….
2024. jún. 19. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Amiket leírtál magadról, azok nem objektív tények, hanem a te torz tükröd. Extrém ronda ember ezerből egy van, vagy annyi se, a legtöbben átlagosak. De az extrém rondának is lehet szexepilje, kisugárzása, kellemes természete, és a kapcsolatai számát is minőségét a csúnyasága nem befolyásolja. Szociálisan szerencsétlen és magányos az lehetsz, de az nem egy hozzádvágott, hozzádragasztott levehetetlen teher, hanem azt te csinálod magadnak, és te is tudsz megszabadulni tőle. Persze az önsajnálat egyszerűbb, mert akkor nem kell semmit csinálni, csak épp nem is visz sehova, így maradsz. Márpedig a kérdésből sejtem, hogy nem akarsz ígymaradni. Az elfogadás nem azt jelenti, hogy örülj a rossznak, hanem hogy vedd tudomásul a fizikai adottságaidat, mondjuk elálló fület, az nem érdekes, és ne csukd be a szemedet a jótulajdonságaid előtt, mert az is te vagy. És ha nekiállsz azt állítgatni, hogy márpedig neked olyan nincs, akkor nyíllal visszairányítalak az önsajnálatról szóló részhez. Érdemes lenne pszichológushoz menni önbizalom-építésre, és mindjárt nem leszel "szociálisan szerencsétlen magányos".
2024. jún. 19. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Miért mondták a szüleim, hogy egyetemre kell mennem, miközben ők nem jártak oda? Mert a legjobb tudásuk szerint próbálják a legjobb tanácsot adni, ennyire egyszerű. Ha a körülötted élők azt érzik, hogy belőled az önszeretet hiányzik, akkor ezt fogják tanácsolni. (És még így messziről, a neten keresztül is borítékolom neked, hogy az önszeretet az egyik legfontosabb dolog, bármilyen is legyél.)
2024. jún. 19. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Gondolj arra hogy vannak nálad is rondább és szociálissn szerencsétlenebb emberek. Mondjuk az én egyik ismerősöm!
2024. jún. 19. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
*szociálisan
2024. jún. 19. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Én tuti lekörözlek ebben.
2024. jún. 24. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!