Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rajtam kívül várja más is,...

Rajtam kívül várja más is, hogy elmúljön a depresszív nyár és jöjjön az ősz?

Figyelt kérdés

jún. 16. 15:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%
Biztosan.
jún. 16. 15:26
 2/20 anonim ***** válasza:
60%
Igen. Utálom a nyarat.
jún. 16. 15:26
 3/20 anonim válasza:
60%

Nincs olyan,hogy évszak depresszió,ha depressziós vagy,akkor depressziós vagy.

Keress fel egy szakembert,olvass,próbálj meg meditálni.

jún. 16. 15:27
 4/20 anonim ***** válasza:
42%

a tel jojjon nem az osz. A szutykos mutykos neha ha talan havazik matyis masok szamara undorito tel ami hideg fel kell oltozni -1 fok mert mi mar hozza vagyunk szokva a 38 fokhoz, kod, lehullott falevelek, csupasz fak, esetleg homalyos nap, keso kel fel a nap es koran megy le mar delutan 4 kor elkezd.

Igen, ironia, es szarkazmus nelkul mentalis betegkent en imadom ezt az idot.

jún. 16. 15:33
 5/20 anonim ***** válasza:
71%

Szarkazmus utolsó.

Te beszédhibás, vagy egyszerűen írástudatlan vagy?!

B+ hihetetlen, hogy sokan hogy írnak 😭😭😭😭😭😭

jún. 16. 15:55
 6/20 anonim ***** válasza:
70%
Mentális betegként ez az első depresszív nyaram (bár még csak az eleje van) és nagyon rosszul élem meg. Én szerettem a nyarat.
jún. 16. 16:36
 7/20 A kérdező kommentje:
#6-os, ugyanez. Eddig nekem is szép nyaraim voltak... Végülis az első hónap felén túl vagyunk...Lassan, de halad majd.
jún. 16. 17:06
 8/20 anonim ***** válasza:
25%
Pedig az ősz és a tél a melankólikus hangulatával,a fénytelenséggel sokkal rosszabb a depresszió szempontjából.
jún. 16. 19:31
 9/20 anonim ***** válasza:
71%
Van nyári depresszió. Nekem is az van. Túl kell élni. Korán reggel meg este szeretek csak kimozdulni. Utálom a hőséget. Várom vissza a maximum 28fokot.de kevesebb napfény elég nekem.
jún. 16. 21:45
 10/20 anonim ***** válasza:
81%

én se szeretem a nyarat

álltalában azok az emberek szeretik a nyarat akik klimás helyen dolgoznak pl irodában

aztán munkából haza fele beszállnak a szintén klimás lizingelt "hundai tucsonba"

aztán kiszállnak bemenek a boltba addig éri őket a meleg 5perc kb

aztán ha kijöttek a boltból megint 5 perc meleg,haza érnek a klimás hitellel terhelt házukba stb,így én is azt mondanám hogy szeretem a nyarat mert süt a nap csipognak a madarak bla bla bla

jún. 17. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!