Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy életképtelen minek éljen,...

Egy életképtelen minek éljen, ha még szeretni sem lehet?

Figyelt kérdés
Véget akarok vetni az életemnek, semmi értelme nincs. Nincsenek szüleim, nem tudok vigyázni rendesen az állataimra. Akit barátomnak hittem ő sem szeret, más meg kihasznál, és akkor vagyok jó neki ha épp olyan a kedve, én nem tudok mit kezdeni az életemmel, van elég mentális gondom. Nem tudok segíteni magamon sem. Ki fogok szállni, szép csendben.
2024. jún. 14. 07:09
 1/3 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
77%

Nem azért élsz, hogy szeressenek. Azért élsz, mert a szüleid egy este mozi helyett otthon maradtak.

Hogy mit kezdesz az életeddel, az csak rajtad múlik, nem pedig azon, hogy mások hogy viszonyulnak hozzád. Csináld, ami jól esik, és akkor lesz örömöd az életben: egyél-igyál finomakat, nézz képzőművészeteket, olvass irodalmat, szagolj parfümöket, hallgass zenét, maszturbálj, játssz... stb.

2024. jún. 14. 08:04
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Rokonaid, munkatársak, barátok, szomszédok... sincsenek, akikkel néha-néha összejönnétek és elbeszélgetnétek? Mi okozta ezt a nagy életuntságot? Milyen trauma ért?
2024. jún. 14. 08:44
 3/3 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
na, jobban vagy?
dec. 26. 09:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!