Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Átverés a Manna csepp?

Átverés a Manna csepp?

Figyelt kérdés
Kicsit gyanús a leírása (mi az, hogy információs készítmény?), de azért kíváncsi vagyok, van-e valaki, akinél használt?
jún. 13. 04:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Ránézésre inkább placebo-dolognak tűnik.
jún. 13. 05:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

"A Manna csepp olyan különleges technológiával készül, ami segít hogy információkat juttasson be a szervezetbe, "

Hát persze, az összes információ a manna-cseppből jön. A választási eredmények, tőzsdei hírek, az összes tikitoki videó, hogy a szomszéd félreqrt a kolléganőjével, és anyám töltött paprikát fog csinálni szombaton. Ha nem lenne manna csepp, kénytelen lennék olvasgatni az interneten, vagy felhívni anyámat, hogy mit főz a hétvégén amikor megyünk hozzá.

"Manna csepp érzékenyebb embereknek készült, akiknek kevés idejük jut a feltöltődésre, regenerálódásra. "

Jaj de jó, akkor már aludnom sem kell soha többé, mert ez a lötty feltölt mint egy telefont.

Na jó, tovább nem vagyok hajlandó olvasni a weboldalukon írt marhaságokat. Hatóanyag, összetétel, az nincs. Csak sima átverés, mint a lenkei-cuccok.

jún. 13. 05:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen én használtam. Bíztam benne, hogy fog segíteni, szóval egyáltalán nem voltam szkeptikus. Egy üveggel rendeltem, de sajnos nem jött be. Pedig leírás szerint használtam, és még bíztam is benne, szóval minden meg volt hozzá, hogy használjon. De sajnos nem használt. Nem is rendeltem többet. És senkinek nem is ajánlom.
jún. 13. 08:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is használtam, nekem se segített. Nem egy nagy kaland.
jún. 13. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!