Valeriana csepp adagolása? Mellékhatásai? Előnyei?
Napokban elkezdődött a húzós időszak az egyetemen. Hetente 3-4 zárt helyit írunk, és mivel még van 3 projekt is csinálni így iszonyatosan nagy a stressz és a nyomás rajtam.
Ma nem írtam semmiből, mégis reggel elkapott a durva hányinger és a hasmenés. Haza is jöttem, és lassan jobb lett. Hasmenés elmúlt, és az erős hányinger is. Csak néha kap el enyhébben. Sőt ha körmöshöz megyek akkor is elkap a rosszullét, pedig itt nem vagyok ideges (inkább ah van a fejemben, hogy "mi van ha hányni fogok vagy mi van ha rosszul leszek"?).
Sokan mondták, hogy lehet stressz alapon van és lehet generalizált szorongó vagyok.
Így a valeriana csepp mellett döntöttem. Szedtem Lexaurin nyugtatót alkalmanként mikor volt ilyen időszak.
Mennyi cseppet kell tenni vízbe/teába ? Tudni kell, hogy leggyengébb nyugtatónak a felét majd negyedét szedtem annyira hatott nálam.
20/L
Hát bízom benne, hogy csak a stressz a gyomromra húzódott...
Mert nincs étvágyam, sőt ételundorom van. Gombóc van a torkomban egész nap.
Igen segített.
Jó tanács: menj el futni, vagy napi 1 órát sétálni estefelé természetben. Nagyon jó még a kutyus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!