Mi lehet ez? Szorongok és félek egész nap
Február óta ezeket a tüneteket tapasztalom
• megkérdőjelezem a valóságot
• megkérdőjelezem, hogy a történések, emlékek valódiak-e (pl az aznap reggeli történések estére távolinak vagy meg nem történtnek tűnnek)
• úgy érzem mintha egy álomban léteznék
• furcsának valótlannak látom a világot, de főleg az embereket, még a családtagjaimat is
• általában önmagam is
• a látásomban úszkáló foltokat látok.
Vibráló, fényes látás
• fekvő helyzetben gyakran szédülök
• az álmodozásba menekülök, szinte egész nap csak álmodozom (történeteket, sztorikat kreálok a fejemben, általában hírességek szereplésével. Én nem szereplek ezekben)
• úgy érzem, hogy a múltbéli emlékeim nem valósak, a történések nem történtek meg
• néha mintha automatikusan cselekednék, mintha robotpilóta módban lennék
• minden felébredésemtől kezdve elkezdek szorongani egész nap
• hatalmas félelem érzetem van szinte mindig, félek, hogy megőrülök. Hogy elkezdek szépen lassan eltávolódni a valóságtól
• rossz a rövidtávú és a hosszútávú memóriám is
• nagyon fáradt vagyok mindennap
• néha nagyon ideges leszek a legkissebb dolgok miatt is pl ha valaki túl sokáig beszél hozzám
Ha valaki tapasztalt ehez hasonló dolgokat kérem írjon! Nagyon félek és szorongok
DP/DR tüneteknek tűnnek, esetleg disszociáció, skizofréniára való hajlam.
Én is érzek ilyeneket.
Férfi vagy vagy nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!