Pszihologust keresek (online) motivalatlansag temaban, kihez forduljak?
Elsösorban pszihologust (esetleg Coacht, Eletvezetesi tanacsadot) keresek akivel Online tudnek kapcsolatba lepni.
Kerlek tapasztalatok alapjan ajanljatok nekem kedves, megbizhato, segitökesz embert.
Motivalatlan vagyok, teljesen celtalan. Ugy erzem elveszem, felkelek reggel - elmegyek munkaba - es kb ennyi. Delutan a lakasba vagyok, fekszem, nezem a tvt. Telnek a napok egymas utan, varom a hetvegeket (amikor megint csak altalaban egyedül vagyok, haztartas, bevasarlas)
Keves Baratom van, akikkel altalaban online tartom a kapcsolatot. A legtöbbjük parkapcsolatban el, esetleg mar van sajat ingatlan, hazassag, gyerek is. Ugy erzem hozzajuk kepest is vagyok maradva. Nem halad az eletem, csak vagyok, mint egy alloviz.
Nincs celom, hobbim. Nem köt le hozzutavon semmi.
Egyedül ugy erzem keptelen vagyok ebböl az ördögi körböl kimaszni, ezert gondoltam,hogy segitseget kerek. Sosem voltam meg pszihologusnal, ezert nem is tudom,hogy törtenik egy ilyen alkalom,beszelgetes.
Kedves 1-es valaszolo. Köszönöm,hogy a kerdesre valaszoltal.
Neked is tovabbi szep napot kivanok. :-)
ameddig van munkad, van erod, motivaciod dolgozni, haztartast vezetni, addig nincs gond.
Ha ezeket nem tudod elvegezni, alig csinalsz valami alvason meg tv-n kivul vagy 2 dolog, nem furdesz 1 honapig hasonlok, addig nem erdemes pszichologus. Majd ha baj lesz igazan, akkor kell keresni. Addig 15 - 30 ezer ft/(milyen gyakran) penzkidobas.
3
Talan nem rossz otlet megelozni ezt az allapotot. En is halogattam, "nem is vagyok olyan szarul" bebeszelos alapon - haaat nem is lett jo vege.
Kerdezo, nem tudok ajanlani sajna, de jobbulast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!