Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért borulok ki, ha nem az...

Miért borulok ki, ha nem az van, vagy nem úgy történik valami ahogy vártam vagy szerettem volna? 23/f

Figyelt kérdés
A legegyszerűbb dolgok miatt is kiborulok, de nem úgy hogy hisztizek meg vergődök, hanem csak simán rosszul érzem magam, ideges leszek és végül mindig valaki olyanon csattan az ostor, aki nem érdemli meg. Miért van ez? Ha csak nem csinálhatok valamit úgy ahogy megszoktam, ha egy személy nem tudja teljesíteni az ígéretét, pl megígérte nekem valaki hogy átjön ma és én nagyon vártam, de közli hogy mégsem fog tudni jönni. Ezek mind kiváltják nálam ezt a stresszes, ideges állapotot. Van így más is esetleg?

2024. jún. 8. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
én pl. 21f
2024. jún. 8. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:
60%
Na pont erre való a pszichológus, indulatkezelési program, csoportban tán még jobb is. A kérdésre válasz: azért van ez, mert éretlen vagy, és nem tanultad meg a negatív érzelmeidet kezelni, priorizálni (= a lényegest a lényegtelentől megkülönböztetni).
2024. jún. 8. 21:13
 3/3 anonim válasza:
Hát figyelj ember függő. Én például sokkal megértőbb vagyok , szóval ez attól is függ mennyire vagy megértő. Meg kell tanulnod a negatív dolgokra reagálnod.!
2024. jún. 8. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!