Mitől lehet? 3-4 napja folyton éhes vagyok és édességeket kívánok elsősorban. Ahogy eszem egy óra múlva kezdődik újra. Nagyon zavaró. Nem vagyok nagyétkű ember és az édességeket sem szerettem eddig. Elég fura.
Lehetséges, hogy a probiotikum hozza ki belőled, ha abbahagyod a szedését, figyeld meg, változik-e a helyzet.
Meg esetleg ha sokat stresszelsz mostanában valamin, vagy változás van az életedben, akkor lehet még ilyen.
A harmadik amire tippelek, az a cukorbetegség kezdete, de ne legyen igazam.
1. Köszi ez aranyos volt.
Stresszelni mindig szoktam de attól inkabb elmegy az étvágyam. Az elmúlt 3 napot leszámítva egyáltalan nem fogyasztok hozzáadott cukrot mert nem szeretem az édes ízt. Még gyümölcsöt is ritkán. Így nem hinném, hogy cukorbeteg lennék. Sosem volt gond vérvetelen a cukrommal. Régen brobiost szedtem az inkább elvette az étvágyamat. Mondjuk a biokultban többféle baktérium van. :/
5. A hülyeségre nem vagyok vevő bocsi.
Van otthon vércukorszint mérő, normális a cukrom. Nem vagyok cukorbeteg. A többi tünet egyébként sincs mint fogyás, szomjúság, aceton szagú lehelet, sok pisilés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!