Toxikus embert hogy lehet rávenni arra hogy ne hallgasson zenét? Vagy fülhallgatóval tegye?
Szóval nem tudod, hogy működnek a fülhallgatók?
#41.
Az általad leírtakból nekem az jön le, hogy te nem tudod, hogy hogy működnek.
A felhasználó tud vele zenét hallgatni, amit viszont nem hall mindenki körülötte. Szóval nem kell csendben ülnöm, mégse zavarok másokat. Szuper találmány, lehet hogy egyszer nálatok is elérhető lesz 😊
#43.
Ha mások nem hallják a zenédet, akkor bizony kussban ülsz. Ez a szomorú igazság.
Ha akarnék, kétezer forintért én is vehetnék egy olyan szolgalelkű, kussban ülő embereknek való szar fülhallgatót, de nem fogok. Éljen a hangos zene! 😁❤🎶
Nem Grofót hallgatok, viszont igen, DÜBÖRÖGJÖN a zene! 😁❤🎶
Akinek nem tetszik, az meg így járt.
A dajdajozást csak egy bizonyos decibel felett büntetik, de általában még azzal sem foglalkoznak. Ja, amúgy meg nekem a szomszédaim is normálisak, úgyhogy ők is mindig hangosan hallgatják a zenét. Úgyhogy ezt megszívtad. 😁
"C" pedig nem vagyok, de még mindig szívesebben lennék egy normális roma, mint egy szolgalelkű, kussban ülő csinovnyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!