Toxikus embert hogy lehet rávenni arra hogy ne hallgasson zenét? Vagy fülhallgatóval tegye?
Nyilván nem tilos, ha használ fülhallgatót az illető.
#11.
Normális helyeken hangosan sem tilos.
Ha pedig tönkre merészelnéd tenni bárkinek is a hangszóróját nálunk, a kifizettetésen kívül olyat kapnál, hogy azt nem köszönnéd meg.
Normális helyen nem rendeznek diszkót a munkahelyből.
Ne zavarjon a munkában és akkor nem lesz baja a cuccainak.
#13.
Normális munkahelyen nem hagyják, hogy a hozzád hasonlóak akadályozzanak másokat az alapvető jogaikban.
Kinek érzed te magad, hogy bele akarsz szólni abba, hogy mit csinálhat a másik ember? 😂
Én direkt mindig hangosan hallgatom a zenét, csak az olyanok kedvéért, mint te. 😁
Munkahelyen az alapvető jogod hogy munkát végezz. Aki bömbölteti a dáridót az ebben akadályoz másokat.
#15.
Normális embert nem akadályoz a munkavégzésben a zene, sőt.
Ahhoz pedig mindenhol jogom van, hogy a saját használati tárgyaimat használjam és én élek is ezzel a jogommal.
Akinek nem tetszik, az így járt.
De miért ne akadályozna egy megbeszélés alatt pl, ha nem halljuk egymást? Miért ne akadályozna ha nem hallom a gondolataim?
#17.
Ha olyan nagyon akadályozná a dolgozókat a zene, akkor nem hallgatnák. Ha téged akadályoz, azt neked kell megoldanod. Mások nem kötelesek hozzád alkalmazkodni.
Miért ne lennének kötelesek? Munkahelyen elég sok dologhoz köteles mindenki alkalmazkodni.
Valami diák lehetsz aki még életében nem dolgozott max a balcsi büfében nyáron… befejeztem a vitát, majd ha felnősz meglátod.
#19.
Jól is néznénk ki, ha hozzád kellene alkalmazkodnia bárkinek is. Csak tudnám, hogy mire fel vagy ennyire beképzelt. 🤣
Az érveid pedig úgy néz ki, hogy elfogytak, így maradt a személyeskedés. Sajnos ez van. Majd te is felnősz egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!