Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetnék ha már semmi nem...

Mit tehetnék ha már semmi nem segít?

Figyelt kérdés

Magamnak kéne kimásznom ebből az egészből,de néha arra sincs erőm hogy kikeljek az ágyból.Depresszióm van,és ezek mellett még egy pár dolog.Sem fizikailag,sem lelkileg nem vagyok a toppon.Teljesen lenullázott ez az egész ami az elmúlt 2 évben történt.

Ezek mellett csak szerintem félig érzékelem a valóságot,mert ha teljesen akkor már lehet nem is lennék.Jártam pszichológustól pszichológusig,ugyan ez a pszichiáterrel,Szedtem gyógyszereket is,eljártam terápiára,meditáltam/relaxáltam,töltöttem magammal időt,edzettem,nyitottam mások felé,eljártam itthonról,barátkoztam.És SEMMI nem történt.mint egy rongybabát úgy cibáltam végig ezeken a dolgokon magam,de megcsináltam.Néha még jó is volt.De már nem tudom mit tehetnék még meg magamért

2024. máj. 30. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:
5%
Milyen a spiritualis eleted?
2024. máj. 30. 15:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Harmóniában voltál a pszichológusokkal? Hányhoz jártál, mennyi ideig?

Hányféle gyógyszert próbáltál, mennyi ideig? Volt párhuzamosan gyógyszer és pszichoterápia?

Barátaid, család vannak/voltak?

Mi az, ami az elmúlt 2 évben történt?

Milyen a munkahelyed, munkaköröd?

2024. máj. 30. 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyogyszert nem ugy kell szedni, mint egy megfazasra. Ha multidobe teszed, ez eleve azt jelenti, nem adtal eselyt a gyogyulasra. Kivetel, ha bipolaris volnal, mert arra nem antidepresszans kell, es az a legnehezebb eset.
2024. máj. 30. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!