Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szakítás, újraismerkedés,...

Szakítás, újraismerkedés, kudarc, szexuális nehézségek, magány - hogyan tovább?

Figyelt kérdés

28 éves férfi vagyok. Tavaly ősszel ért véget egy komoly párkapcsolatom. Sajnos nem tudtuk megoldani a különbözőségeinket a barátnőmmel, de nagyon sok jót kaptam tőle az együtt töltött időnk alatt. Ezt követően hosszas gyász jött, elkezdtem a munkámra és sportra fókuszálni, utaztam, igyekeztem kitölteni az életemben hirtelen keletkezett űrt.

Márciusban aztán úgy döntöttem, itt az ideje nekikezdeni a társkeresésnek. Felregisztráltam Tinderre, Bumblere, Facebook Datingre. Most már közel három hónap aktív használat után azonban arra a következtetésre jutottam, hogy nem mozgatnak meg a profilok, nem érzek minimális érdekődést vagy vonzalmat sem, és ez nagyon megijeszt. Nagyon félek, hogy annyira erős volt a lelki kapcsolódás és a vonzalom a legutóbbi partneremmel, hogy nem fogok tudni valakit találni, akivel ezt a kapcsolódást át tudom élni, aki megüti azt a szintű vonzalmat, amit korábban átéltem.

Hozzátartozik még a történethez, hogy sajnos, az óriási vonzalom ellenére, küzdöttem némi nehézséggel szexuálisan. Ebben a partnerem nagyon támogató volt ugyan, de ettől még egy komoly stressz volt számomra, hogy az esetek nagy részében nem éppen jött össze az együttlét úgy, ahogy reméltük volna. Ezen előtörténet miatt nyilván még jobban rá vagyok feszülve arra, hogy ha el is jutnék egy új ismerkedésig, vajon ugyanezek a problémák előjönnének-e, és vajon az új potenciális partneremmel hogyan tudnánk ezzel megküzdeni.

Nem tudom, mit tudok tenni ebben a helyzetben. Szeretnék ismerkedni, de félek, hogy túlzottan ki vagyok égve és nem tudnék megnyílni egy új személynek. Félek, hogy ha meg is tudnék nyílni, a szexuális nehézségek bejönnének a képbe és az okozna problémákat. Viszont az alternatíva, a munkába menekülés nagyon nem az, amit szeretnék csinálni.

#ismerkedés #magány #randizás #szakítás #szexuális nehézségek
2024. máj. 26. 10:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A tavaly ősz még nagyon közel van. Ilyen komoly kapcsolatok után sokan csak 1-2 évvel utána tudnak újra kapcsolódni másokhoz. Másrész pedig jótanács, nem biztos, hogy a Tinder a megfelelő terület az ismerkedésre. Talán ne fókuszálj nagyon erre. Csak járt el kikapcsolódni és lehet úgyis találsz valakit, aki egyből megcsillogtatja a szemed.

A szexuális problémáidat talán nem ártana kivizsgáltatni. Lehet, hogy ezzel kell együttélned, te ilyen vagy, de az is lehet, hogy csak hormonprobléma, szervi probléma stb. Amúgy meg elárulom, sok pasinak vannak "problémás" együttlétei, csak ezt nem hirdetik sehol.

Sokaknak kell egy óra, hogy elmenjenek, vagy nem is sikerül. Sokaknak elég 2 perc. Sokaknak kell egy óra előjáték, mire "produktív" merevedést tudnak produkálni.

2024. máj. 26. 10:31
 2/2 anonim válasza:

Borzalmas az egész. Az én kapcsolatom igaz nem tartott sokáig, de előtte évekig barátok voltunk.

Teljesen kiüresedtem, elkezdtem pszichiáterhez járni...

Bennem is akkora űr keletkezett.

Amíg tartott a kapcsolat teljesen másképp láttam a világot, most minden szar, unalmas.

Plusz a téboly, hogy állandóan eszemben vannak a régi jó emlékek.. És az önostorozások, hogy mit tehettem volna jobban. Egyedül érzem magam... Csak a munka és más semmi. Barátokból is kevés van, ők is 2 várossal arrébb költöztek már. Én is el akarok kezdeni edzőterembe járni, de ahhoz motiváltabbnak kell lennem.

Sajnos szexuális problémáim nekem is voltak, nagyon ki tud hatni egy kapcsolatra. Én nehezen tudok elmenni, és ő se akarta több óráig erőltetni az együttlétet..

Egy szóval: megértem a problémát és én se bízok semennyire az online társkeresőkben :(

2024. máj. 28. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!