Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vannak ilyen gondolataim?

Miért vannak ilyen gondolataim?

Figyelt kérdés

Nem jó a kapcsolatom anyámmal haragszom rá a múltbeli dolgok miatt (nehéz elengedni) és emiatt néha gondolkodom azon hogy ártanák-e neki olyan gondolatom is akadt egyszer hogy ollóval megkarcolom a testét miközben alszik de persze ezt gyorsan elvetettem eddig csak olyan történt hogy picit megkarmoltam dühömben, de arról tudott azt mondtam

hogy csak "véletlen volt". Már 5 éve depresziós vagyok a testvéreim miatt ő rájuk is haragszom ők is elég sokat bántottak, valamint érzek érzelmeket csak már nehezebben jönnek elő régen pl egy szomorú filmen csak úgy potyogtak volna a könnyeim de ha néha néha sírok szomorú filmeken akkor is csak pár könnycsepp jön semmi több és leginkább már horror filmeket nézek vagy még akciót esetleg vígjátékot de ritkán inkább horrort. Ocd-m is van nagy valószínűséggel az csak pár hónappal ezelőtt kezdődött de lehet hogy mindig is volt csak nem volt ilyen erős. Mitől válhattam ilyen agresszívá és miért vannak ilyen gondolataim hogy megtudnám ölni az anyámat vagy bárkit aki felidegesít?

máj. 25. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:
3%
Mert őrült vagy.
máj. 25. 13:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az hidd el tudok jószívű is lenni mind azok után ami velem történt.
máj. 25. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:
34%
Hallottál már ilyen gyilkosság utáni interjúkat nem? Mikor a szomszédok nyilatkoznak, hogy “fhú hát én nem gondoltam volna, olyan kedves ember volt”. Szóval az hogy kedves gondolataid IS vannak nem zárja ki azt hogy bolond legyél. Egyébként meg mit foglalkozol mások véleményével? Ha megölöd a mamát hát megölöd :) bumm.
máj. 25. 15:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért ez nem így működik mégiscsak az anyám. De nem tudom már szeretni úgy mint régen...
máj. 25. 15:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Én sem szerettem öreganyám pl, pszichopata vén lotyó volt. De még sem bántottam. Nem ér az annyit.
máj. 25. 15:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként elkezdtem járni pszichológushoz hátha attól jobb lesz a kedvem az OCD-m kicsit javult azóta.
máj. 25. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Ocd. Azon belül agresszív kényszergondolatoknak hívják. Ezzel kerültem be a kórházba...

Szerintem azért lehet ez mert egyrészt rossz a kapcsolatod anyáddal, másrészt ugye haragszol a múlt sérelmei miatt és én biztos vagyok benne hogy ez lelkileg őröl téged belül...Én erre tippelnék hogy ez miatt vannak ilyen gondolataid. Viszont a jó hír az hogy ha úgy fogod fel hogy ezek a gondolatok "énidegen" akkor rájössz hogy nem a saját gondolataid. Lelkileg próbálj enyhülni anyukád felé. Ha esetleg szeretnél erről beszélni még akkor nyugodtan írj rám privátban. Az ocd egy elég kellemetlen betegség...

máj. 25. 22:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Szia írtam.
máj. 27. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!