Mit lehet kezdeni azzal aki nem akarja elfogadni magát, és nem akar változtatni az önutálatán?
Figyelt kérdés
máj. 20. 08:37
2/7 anonim válasza:
Ha nem akar változtatni, akkor semmit. #1 Pszichológus csak azon tud segíteni, aki akar változni.
3/7 anonim válasza:
#1 Pszichológus nem old meg mindent, ha az embert már felemésztette az önutálat akkor mindegy, főleg ha nem is akar változni. Saját tapasztalat🤷🏻♂️
4/7 anonim válasza:
Küldeni senkit nem lehet. Ott kell tartania az embernek, hogy bemenjen a segítség.
Ahhoz azonban már alaposan meg kell basszon az élet valakit, hogy tényleg valós segítséget kérjen. Elnézést a kifejezésért, de így van.
Nem kell semmit kezdeni vele. A legjobb a békénhagyás. De ahhoz még a másiknak kell azon a szinten tartani, hogy tényleg békénhagyja.
5/7 anonim válasza:
Nem kis dolog ám az önutálat. Odáig el tud fajulni, hogy az ember már elgondolkodik azon, hogy érdemes-e egyáltalán élnie önmagával vagy nem... most nem részletezem. Én eljutottam már erre a szintre, hiába papolt nekem bárki, nem tudták megakadályozni, mert amíg magamtól nem akartam, akkor nem akartam. Én magamtól döntöttem úgy aztán, hogy változtatok, mert van kiért élnem. Nem kell megijedned, nem azt jelenti, hogy majd öngyilkos lesz, beérik az, amikor magától változtatni akar, de egyszerűen nem lehet siettetni. Amit tudsz tenni, az az, hogy érezteted vele, hogy ott vagy neki és számíthat rád. Az viszont sokat segített nekem, hogy tudtam, hogy vannak akik elfogadnak.
6/7 Ypszilon1980 válasza:
Az attól függ mi okozza ezt. Mások csúfolják, nem fogadják el, vagy egyszerűen csak önmaga ilyenné vált. Sajnos a média is okoz ilyen problémákat. Legszívesebben én azt javasolnám ilyen esetekben, hogy a tévé, hírek, politika mellőzve legyen jó sok ideig.
7/7 anonim válasza:
Ha a tesód, csinálj vele közös programokat, hogy kiszakadjon kicsit a gondolataiból és szeretet-teli élménnyel gazdagodjon:)
(Meg vehetsz neki valami jó keresztyén könyvet. Engem Isten és a keresztyén "testvéreim" hoztak ki az önutálatból.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!