Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akit szemelyisegzavaros ember...

Akit szemelyisegzavaros ember zaklatott hosszu idon keresztul, hogy szabadult meg tole?

Figyelt kérdés
Az mindegy hogy diagnosztizalt vagy nem az illeto.

2024. máj. 15. 09:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Valaki irta a skizoidot de ezek szerintem sem skizoidok hanem jellemzoen cluster b szemelyisegzavaros emberek. (Border, narc) Aki szerint meg nem szemelyisegzavar, hat sajnos szerintem de. Normalis ember nem csinal ilyeneket. Inkabb privatban irom le a reszleteket.
2024. máj. 15. 17:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Engem érdekel, hogy miből gondolod, hogy személyiségzavar, én írtam itt, hogy nem biztos, hogy az. Meg, hogy tudnunk kellene, hogy miképpen zaklat, hogy férfi vagy nő. Én kértem is, hogy ha ha van kedved vagy úgy nyíltabb vagy írj privátot.
2024. máj. 15. 20:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha aktuális még, nekem is leírhatod privátban.
2024. jún. 8. 20:09
 14/16 anonim ***** válasza:

13.

Nekem se írta le, pedig kértem.

2024. jún. 8. 21:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem diagnosztizált személyiség zavar? Xd akkor azt te diagnosztizáltad mégpedig végzettség nélkül xd
2024. jún. 18. 23:50
 16/16 anonim ***** válasza:

15! Mibe fogadjunk, hogy a kérdező maga a személyiségzavaros! Tudod milyen gyakran van, hogy nárcisztikus zavarban szenvedők projektálnak?

A tippem!

A kérdező nárcisztikus, ezért diagnosztizál tű pontosan, úgy hogy fogalma nincs semmiről. A "zaklató" valószínűleg belegázolt a lelki világába, vagy szimplán nem hagyja magát megalázni, így ő lett a "gonosz". A kérdező gyanítom nő, és egy női nárcinak a zaklató kártya tipikus módszer arra, hogy sajnáltassa magát a világ előtt.

2024. jún. 20. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!