Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Költözés közben vagyunk én...

Költözés közben vagyunk én meg nem vagyok túl jól talán fel zaklatott kicsit?

Figyelt kérdés
Tehát költözünk óbudára anyukámmal a folyondár utcába,pszchiátriai beteg vagyok és mióta tudom hogy költözünk elkezdtem hangokat hallani,hogy ártsak édes anyukámnak pedig sosem bántanám,még én sem tudom pontosan hogy ezek hangok vagy inkább kényszergondolatok,lényeg hogy idegesítenek és nem tudok velük mit csinálni. a gyógyszereket szedem rendesen. 4 nap múlva költözünk el. Mit csináljak ezekkel a gondolatokkal hogy enyhüljenek ha majd át költözünk enyhülni fognak? 32/F

2023. szept. 15. 14:11
 1/7 A kérdező kommentje:
Valaki?
2023. szept. 15. 15:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Senki sem?
2023. szept. 15. 16:03
 3/7 A kérdező kommentje:
:(
2023. szept. 15. 17:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Seroquel XR 300mg Amitrex 700mg Rivotril 3x1mg Scippa 10mg ezeket szedem de úgysem vagyok a legjobban hangokat hallok
2023. szept. 15. 18:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a mi, hanem inkább a doktorod hatásköre, barátom.

Egyébként új szituációról van szó, az még az egészseges embert is általában szorongással tölti el.

2023. szept. 15. 21:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Hallom a hangokat,korházat meg utálom oda nem megyek
2023. szept. 18. 05:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Pszichiáter nem fogad mostanában?
2023. szept. 18. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!