Ezt hogyan dolgoztam fel, még mindig nagyon zaklatott vagyok?
Figyelt kérdés
Mentem a Szigony utcán a 8 körben a Klinikák metróállomás felé és szinte az egész környék fel van túrva útépítési munkálatok miatt. Véletlen egy épitkezési helyre keveredtem, mert nem volt lezárva, nem volt semmi tájékoztatás, és egy elég agresszív, cigány ember mondta hogy merre menjek ki, de a többi cigány hangosan kiabált hogy hülye stb, teljesen bepánikoltam ebben a helyzetben és nem találtam sehol az irányt hogy tudnám elhagyni a területet, annyira bepánikoltam , majd az illető kiabálva megfogta a karomat és mondta hol menjek ki. Az egész még mindig nagyon felzaklatott, remeg a kezem, én beteg vagyok, gyógyszereket szedek, és a cigányok szivatásból mindig rosszfelé irányitottak, ezért nem találtam ki. Ismerőseim azt mondták hogy ha rendőrt hívtam volna, azok a cigányokat védték volna és hogy ilyen munkára csak ilyen primitív embereket vesznek fel. Én egy rossz szót nem szóltam, miért kellett engem bántani, miért nem egy nálam erősebb emberrel próbálták meg ezt? Nem tudom ezen túltenni magam2022. dec. 7. 17:08
1/2 anonim válasza:
Ahogyan viselkedtek veled, az csak őket minősíti. Legközelebb inkább menj kerülővel!
2/2 anonim válasza:
Sajnos vannak rossz emberek, legközelebb kerüld el azt a környéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!