Hogy lehetne diagnosztizalni?
Figyelt kérdés
sziasztok, erősen gyanakszom arra hogy bipoláris vagyok. nem akarom magamat diagnosztizálni. Pesten hova tudnék ez ügyben elmenni? es mennyibe kerül az ilyen vizsgalat?máj. 14. 21:12
1/6 anonim válasza:
psz. - mondjuk egy magánpsz esetében kb 6-10 alkalom, mire kapsz vmi érdemit
2/6 anonim válasza:
beutalóval államiba ingyenes de több idő
4/6 anonim válasza:
Én pszichiáternél kezdtem. 5-6 alkalom után diagnosztizált majd elküldött klinikai szakpszichológushoz teszteket kitöltetni (szondi és társai) amivel alátámasztotta a diagnózist.
Pesten nem tudom milyen árak vannak, de vidéken magánkórházba 20.000Ft/fél óra volt akkor a pszichiáter és 21.000Ft/60 perc a klinikai szakpszichológus. Ez 4 éve volt. Azóta gondolom emelkedtek az árak.
5/6 anonim válasza:
Előző vagyok. Megnéztem a pesti pszichiáter árakat és hát azta k*rva. 35.000Ft-tól indulnak.
6/6 anonim válasza:
5. Jezusom! En nyugaton elek es atszamolva 35 000 az itt is sok penz, nemhogy otthon! Atyaeg 😖
Szeritnem kezdesnek eleg egy keruleti pszichiater tb alapon (keruleti gondozo). Vagy a Feluton Alapitvany Yourself Center, nem tudom mennyi a varolista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!