Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Teljesen elegem van az emberek...

Teljesen elegem van az emberekből, a folyamatos erőltetésből, kihasználásból, pszichés bekebelezésből. Más is van így?

Figyelt kérdés

Úgy érzem kezdem utálni az embereket, emberi kapcsolatokat mert mindenhonnan árad a kihasználás, rád akarnak tukmálni valamit, lenyomni valamit a torkodon mert nekik ez jó, vagy egyszerűen csak nonstop pakolják a privát problémáik sztorijait, nyomás alá helyeznek…

Szívem szerint visszavonulnék egy barlangba kb. 5 emberrel akiket szeretek és mindenki más meg elmehet a…

Telefonon tukmálnak biztosítást, szavazattal üldöznek, ajánlhatom az akciós samponunkat?,MLM ismerősök, ingatlanos hogy bízzam meg őt, kollegák a legszarabb feladatok átdeponálásával bepróbálkoznak, netes csalók, irigység, edzz keményebben no pain no gain, oszd meg az oldalam légyszi, kéretlen tanácsok…

Utálom az embereket.

2024. máj. 11. 10:09
 1/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Léteznek ilyen indiai vallások, kultúrák, amik pont ezekre nyújtanak megoldást. A másik, hogy hagyd a fenébe, mit foglalkozol ezekkel? Engem kb. 3 havonta hívnak fel ilyenek miatt, na és, megmondod nem kell és kész, ennyi.
2024. máj. 11. 11:51
 2/4 A kérdező kommentje:

*Eddz

(Elírtam, bocs)

Kb heti 3-4 idegesítő emberbe belefutok, régen ez havi 1 volt

Mintha osztódással szaporodnának:))

illetve régebben max idegenek próbálkoztak be kihasználással stb., de lassan már a közvetlen környezetem is ennyire kellemetlen emberekkel/helyzetekkel van tele..

2024. máj. 11. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezeket blokkold le.
2024. máj. 12. 09:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy antiszociális ember vagy, de valószínűleg van egyfajta ember típus, mely szimpatikus számodra, de kevesen vesznek körül téged ebből a fajtából és ebből eredhet ez a probléma, hogy legszívesebben elbújnál. Lehet, hogy nem tudod kezelni a többi ember hozzáállását. Nekem is nagyon kevés ismerősöm van, akikkel majdnem hogy lelkitársak vagyunk, de ha másfélék is körül vesznek, valahogy meg kell tűrni őket, ha már felszínes beszélgetést sem tudsz lefolytatni velük.
2024. máj. 23. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!