Miért váltott ki ilyen érzelmeket belőlem?
Nemtudom mennyire egyedi ami velem történt és miért volt ilyen hatással rám?
Az történt hogy nemrég meghalt egy számomra ismeretlen fiatal lány, erről egy TV riportot láttam, amit nyilván megkönnyeztem. Ezután utánanéztem a történetének és amit találtam az sokkal durvább volt mint maga a riport. Sokmindent találtam rengeteg szenvedésről és olyan szintű szeretetről amit még nem tapasztaltam soha. Mire a végére értem az információknak, már nem tekintettem ismeretlenként rá.
Mindennek hatása az volt, hogy 2 hétig zokogtam férfi létemre ha csak rá gondoltam. Szó szerint megtört. A végén már aludni se nagyon tudtam, annyira ki voltam. Napjában többször rámtört, nemtudom hogy ez mi volt, miért volt. Talán gyász? Soha nem történt még ilyen velem.
Több mint 2 hét után mostanra már sikerült feldolgozni nagyjából, de még mindig naponta 100x eszembe jut. De szeretném megérteni hogy ez miért volt ilyen erős hatással rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!