Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Belőletek milyen érzelmeket...

Belőletek milyen érzelmeket váltott ki a "Hacsi-a leghűségesebb barát" cimű film? Én az egészet végigsírtam.

Figyelt kérdés

2021. aug. 29. 17:14
A kérdező szavazást indított:
sírtam
nem sírtam
17 szavazat
1 2
 1/12 anonim válasza:
73%
Anno 10 évesen sirtam rajta fiúként
2021. aug. 29. 17:16
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Érdektelen: nem tudom minek kell belepiszkálni az eredeti történetbe.
2021. aug. 29. 17:16
 3/12 anonim válasza:
66%
hát én végig sirtam az egészet
2021. aug. 29. 17:22
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is végigsírtam az egészet.

Na jó, talán az túlzás, hogy az elejétől, inkább csak onnan, amikor meghalt a gazdi.

2021. aug. 29. 17:37
 5/12 A kérdező kommentje:
17:37 én is akkor kezdtem el sírni.
2021. aug. 29. 17:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Az elején is sírtam, de leginkább akkor amikor meghalt a gazdija.
2021. aug. 29. 18:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Meg sem néztem, elég volt a tartalmát elolvasnom, már attól is zokogtam. Túlérzékenyként és kutyaimádóként nem nekem való az ilyesmi érzelmi kínzás.
2021. aug. 29. 18:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Én nem sírtam de őszintényezt tettem volna,de nem szeretek mások előtt sírni,és ezt pont nem egyedül neztem ezért megpróbáltam visszatartani és inkább kimentem az udvarra.
2021. aug. 29. 19:08
 9/12 A kérdező kommentje:
18:32 magát a kérdést azért tettem fel mert nemrég halt meg a kutyám, és nagyon megviselt hogy már nem lehet velem. Csak megnéztem hogy hányan szeretik ennyire a kutyájukat?
2021. aug. 29. 19:53
 10/12 Ramiz ***** válasza:

Egyetlen film, amin kisírtam a szemem:) Elolvastam Hachiko történetét, megnéztem az eredeti alkotást, azokon is potyogtak. Azóta elkerülöm, de nemrég láttam Hachi szobrát egy japán képen- kénytelen voltam gyorsan ellapozni, mert már éreztem, hogy a sírás fojtogat.

Kérdező: kitartást kívánok neked, sajnos tudom min mész keresztül. Azt hiszem, akinek volt valaha az életében állatok közül társa, barátja, az úgy tesz ahogy mi: potyognak a könnyei az ilyen filmektől.

2021. aug. 29. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!