Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet elfogadni?

Hogy lehet elfogadni?

Figyelt kérdés
Azt ha betegségek sorozata miatt rossz döntéseket hoztunk,megfogadtuk olyan emberek tanácsait akik rosszat akartak. Emiatt pedig nem azt az életet éljük amit szerettünk volna. Olyan emberrel élünk akit nem annyira szeretünk csak barátilag de mégis ő volt a legjobb választás azok közül akik voltak.
2024. máj. 9. 08:17
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell elfogadni. Változtatni kell, ha nem jó.
2024. máj. 9. 08:24
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
Szóval.. Mindneki hibás, hogy neked szar, csak te nem?
2024. máj. 9. 08:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már fiatal 12 évig próbáltam megtalálni a páromat. Akivel most vagyok annál csak rosszabbak vannak. Aktívan kerestem.
2024. máj. 9. 08:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Írtam hogy hibás vagyok azért mert hallgattam ezekre az emberekre.
2024. máj. 9. 08:29
 5/7 anonim ***** válasza:
46%
Kerdezo, ha minden és mindenki xar, ott nem a mindennel és a mindenkivel van ám a baj... Tudod, mint az egyirányú utca. Egy megy szembe a többivel
2024. máj. 9. 08:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdező a párválasztásnál azért fontos a kompromisszum, az alkalmazkodás. Azt mondtad ő az eddigi legrendesebb, meg azt is, hogy végül is szereted valamelyest. Jól értettem? Akkor miért bánod? Azt kell nézni, hogy tisztelettudó veled, nem csal meg, nem bunkó, lekezelő. Remélem ez jelenti azt, hogy legjobb választás. Ha ezek megvannak, ő is elfogad téged, akkor fogadd el őt is, az élet nem szerelmes film, nincs olyan, hogy tökéletes nagy ő.
2024. máj. 9. 14:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen ő a legrendesebb a választékból. Volt olyan akit jobban szerettem a múltban, és a rossz döntés miatt elvesztettem. De azok közül akik vannak ő az akire számítani lehet. Csak nem tudom vele megélni azt a nagy boldogságot mint a régebbiben. Ez inkább ésszel szerelem már.
2024. máj. 9. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!