Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichopata ember az, akinek...

Pszichopata ember az, akinek ha megmondtam, hogy túl jól manipulál, megváltozott?

Figyelt kérdés
Azt is írtam neki, hogy „aranyosak a játszmáid 😉”, és azt felelte rá idegesen, hogy „Jatszmaim, meg mittomen, fejezzük ezt be qrva gyorsan...” Egyébiránt minden jel arra utal, hogy pszichopata, de hiába szembesítettem őt, belém állt és támadott és nem lehetett vele semmit sem megbeszélni.

máj. 7. 10:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan mi dolgod van ezzel az emberrel?
máj. 7. 10:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Elvileg már semmi, csak zavar. Nem tudom eldönteni magamban, hogy én vagyok a baj, én rontottam el vagy tényleg ő a pszichopata. Bűntudat gyötör. Utólag sok hazugság összeáll, mit miért mondott, de borzasztó érzés az egész.:(
máj. 7. 10:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén! Ne okozz magadnak fölösleges problémákat. Még távollétében is manipulál. Új kapcsolatok irányába nézz!
máj. 7. 10:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
#2 Akkor élettapasztalat... engedd el. Megtorlást ilyentől nem tudsz kiszedni, mert nem normálisak. Én is szívből gyűlölöm az ostoba ex-lakótársamat, aki rejtett nárci volt. De legalább többet már nem állok össze ilyenekkel...
máj. 7. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Attól pszichopata, mert manipulatív? :D
máj. 7. 17:35
 6/8 Senior Séf ***** válasza:
0%
Bármennyire is vele van problémád, kérdező, attól az még a te problémád marad.
máj. 8. 18:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, pár hete már járok pszichoterápiára, és ott jönnek a felismerések. Nem szeretnék belefutni ilyenbe többet, sajnos határhúzásban is szörnyű vagyok.
máj. 9. 05:00
 8/8 anonim ***** válasza:
De ez fejlődik, azért van a terápia.
máj. 9. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!