Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez lehet narkolepszia? 17/Fiú

Ez lehet narkolepszia? 17/Fiú

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már kb három hónapja folyamatosan álmosnak érzem magam, mindegy hogy mennyit alszok, full álmos vagyok, mintha mindjárt elaludnék. Kb két hónapja, néha pár hetente bealszok valahol, busz, suli stb…. Egy-egy pillanatig elalszok majd vissza/fel ébredek. Alapvetően annyira nem szörnyű az elalvósdi, de a folyamatos halál álmosság igen. Suliban is romlik a teljesítményem emiatt a folytonos álmosság miatt és még év végén ágazati vizsgám is lesz (közgazdasági technikumba járok) és nagyon nehéz így tanulni meg úgy bármit is csinálni amikor azt érzed, hogy mindjárt elalszol.

Szerintetek mi bajom lehet, ez lehet narkolepszia?

máj. 6. 20:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező. Szerintem nekem is narkolepsziam van , máma például fáradtnak érzem magam. Pedig minden nap 7 8 órát alszok.
máj. 10. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!