Ez lehet narkolepszia? 17/Fiú
Sziasztok!
Már kb három hónapja folyamatosan álmosnak érzem magam, mindegy hogy mennyit alszok, full álmos vagyok, mintha mindjárt elaludnék. Kb két hónapja, néha pár hetente bealszok valahol, busz, suli stb…. Egy-egy pillanatig elalszok majd vissza/fel ébredek. Alapvetően annyira nem szörnyű az elalvósdi, de a folyamatos halál álmosság igen. Suliban is romlik a teljesítményem emiatt a folytonos álmosság miatt és még év végén ágazati vizsgám is lesz (közgazdasági technikumba járok) és nagyon nehéz így tanulni meg úgy bármit is csinálni amikor azt érzed, hogy mindjárt elalszol.
Szerintetek mi bajom lehet, ez lehet narkolepszia?
Nem.
Menj el a háziorvoshoz és kérj egy teljes vérvizgálatot. Vas, magnézium... Májfunkciók. Az állandó fáradság jellemző tünetei bizonyos vitamin és ásványianyag hiányoknak. Kivizsgálás kell. Ha szedsz vitaminokat, akkor előtte pár napig ne szedd, mert fals eredményt kaphatsz.
Amúgy a narkolepszia olyan, hogy tök jól érzed magad kipihent vagy és egyszercsak kikapcsolsz és alszol 1-2 pillanatnyi időtől egészen hosszú órákig bármennyit.
Hú, megírod majd, mit mondott a doki? Nekem is van hasonló problémám.
33F
Riszperidont (antipszichotikum) hangulatingadozasokra meg “rossz/fura” viselkedesre tehat kvazi viselkedeszavarra szedtem, 2.5 mg mindennap. Most csokkentem 2.5ről 1.5-re.
Igaz nem irtam be a kerdesemhe jogos. Bocsi en hibam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!