Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nincs már kedvem élni?

Nincs már kedvem élni?

Figyelt kérdés
36 éves feleség vagyok egy 3 hónapos babával, szerető férjjel eddig. Mióta a baba megvan és mióta vannak vele akár súly akár más problémák, én negatívan állok a dolgokhoz, a férjem pozitívan, hogy minden úgyis rendbe jön. Nekem már a sok veszekedéstől a gyomrom is fáj sokat és nagyon sokszor veszek be Frontint,. Rivotrilt, hogy túléljem az adott napot. A viták kikészítenek mert eddig nagyon jó volt minden. És a baba is azt érzem túl nagy falat nekem. A férjem sokkal jobb apa mint amilyen anya én vagyok. Imádom a gyerekem, de tudom, hogy rossz anya vagyok. Sokszor gondolok az öngyilkosságra. Nekik is könnyebb lenne a kirohanàsaim nélkül. És talán nélkülem is.
2024. máj. 4. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
5%
Nem.
2024. máj. 4. 16:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Hülye.
2024. máj. 4. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Szülés utáni depressziód lehet esetleg. Van rá megoldás, menj el orvoshoz. Jobbulást!
2024. máj. 4. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Hülye.

Vagy te.

2024. máj. 4. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:
68%

Szülés utáni depressziód lehet esetleg. Van rá megoldás, menj el orvoshoz. Jobbulást!

Hu de okosat mondtál, öcsém erre senki nem gondolt. Várd a felpontozást.

2024. máj. 4. 16:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz korszak. Ez szerintem is szülés utáni depresszió, vagy annyira nehéz, hogy kilátástalan az egész. Szakember segítsége mindenképpen kell, hiszen segítség nélkül átvészelni nem lesz egyszerű falat!
2024. máj. 4. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!