Miért nincs sose jó kedvem?
Nem látom értelmét az életnek.
Felkelek reggel és nem tudom mihez kezdjek, hogy jobban érezzem magam.
Általában beveszek nyugtatót és alszok délutánig. Akkor és este egy kicsit jobb. Nem szeretem ha süt a nap. Mintha fordítva működnék mint a többi ember ami nekik örömet okoz társaság, jó idő stb. az nekem nem. 😞 Nincs hobbim se az se érdekel, hogy megnézzek egy filmet. Antidepresszánst szedek hónapok óta de már ott tartok, hogy abbahagyom, mert úgy tűnik nem használ.
Én látom rosszul vagy tényleg ilyen örömtelen az élet? 😞
Köszönöm ❤️
Gondoltam rá, hogy lehet nem jó a gyógyszer bár ez már a második amit próbálok. Vagy lehet rajtam nem működnek a gyógyszerek nem tudom eldönteni vagy lehet túl sokat várok a gyógyszertől. 😞
Nincs olyan gyógyszer, amit beveszel és onnantól boldog az életed. Próbálhatsz 100 fajta antidepresszánst, egyik sem tud segíteni ebben a formában.
Mi a megoldás? Ez az élet egyik nagy kérdése. Igazi depresszióból sztem nincs kiút. Vannak jobb napok és vannak rosszabbak. Irigyellek, h megteheted, h alszol délutánig. Nekem minden hajnalban kelnem kell, h menjek a szar melómba, h ne haljak éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!