Az online pszichoterápia is ér valamit?
Szerintem személyfüggő. Én magán- és munkahelyen is kerülöm a videó- vagy konferenciahivást, nekem a szemkontaktus és a nonverbális kommunikáció nehéz megfigyelése nem komfortos. Terápián meg pláne nem lenne az, én nem érezném jól magam ennyire személyes dolgokról beszélni egy monitor előtt, interneten.
De ezek nem feltétlenül racionális félelmek, ha téged nem zavar akkor működhet. De a terapeutád biztos hogy fog tudni tanácsot adni ha kifejezed az aggályaidat.
Semmit nem ér!
A hiteles és együttérző emberi kapcsolatok személyesen azaz élőben történnek főleg a segítő beszélgetések ahol a testbeszéd minden árnyalata és jelentése látható a szakember számára ami plusz infót ad a benned lezajló lelki érzelmekről! Aki online akar segíteni az ennek eredményeképpen hiteltelen és kizárólag pénzügyi indittása van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!