Nem tudom mi a bajom... fogalmam sincs hogy mit tegyek?!
Hány éves vagy? Nem biztos, hogy már köteles vagy a szüleid útmutatását követni. És ami azt illeti, szerintem félre is értetted azt. Attól, hogy nem vagy hisztis p*csa férfi változatban, még emberből vagy, vannak érzéseid, és ezeket meg kell élni, fel kell dolgozni, adott esetben ki kell mutatni. A szüleid is így tettek, még ha nem is beszélnek róla. Sőt, ki tudja, miket tettek még, amikre nem büszkék, nem szeretnék, hogy a gyerekük is megtegye, de nem vagyunk robotok, ezért ezt vagy azt akkor is megtesszük. Aki azt állítja magáról, hogy makulátlan, az hazudik.
Különben, akárhány éves is vagy, a szüleid ellenőrzik azt is, hogy miről beszélgetsz a barátaiddal?
Az 1/3. kommentelő válaszára a válaszom
Életem során nem nagyon tudtam sírni talán gyerekként de azon kivül nem tudtam soha.. (és nem tudom miért.) 3 héttel ezelőtt meghalt az egyik legjobb barátom rákban és akkor sem tudtam sírni semmit pedig monthatni már nem is barát volt nekem hanem testvér. akkor is csak le basztak hogy miért nem tudok valamit mutatni már mint érzelmet a halott barátom felé. lehetséges hogy most jön elő. ha nem akkor fogalmam sincs
4
Sajnalom, h ez tortent a baratoddal.
Innen nezve nekem egyertelmu, hogy a gyasz valtotta ki, es az is igaz valoszinuleg, hogy eddig egesz eletedben elfojtottad minden banatod. Szerintem enyhulni fog az allando siras, ha kijott, aminek ki kell. Ha van kivel beszelned errol (nem a szuleid), az szuper, ha tartosan fennall, mindenkepp pszichologus. De egyebkent is terapiat javaslok, vagy valahogy probald atdolgozni ezeket a beled nevelt hulyesegeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!