Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bitinex vélemények?

Bitinex vélemények?

Figyelt kérdés

Hétvégén kezdem el szedni a Bitinex nevű gyógyszert,kíváncsi lennék a véleményekre tapasztalatokra.

Felnőttkori adhd-re kaptam.

ápr. 25. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hatástalan volt. Ritalin LA az viszont bevált.
ápr. 27. 07:32
 2/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ.

volt valami mellékhatása?

Kicsit tartok tőle ugyan is még nincs speciális diagnózisom,egyszerűen nem jutok el,vagy lokálisan vállalnak betegeket vagy 2 év a várakozás vagy az ország túlsó felén van a rendelés, pszichiáterem írta ki nekem, sok minden arra utal hogy figyelemzavarom lehet.

ápr. 27. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt mellékhatása sem. Magánellátásba menj.
ápr. 28. 00:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen oda szeretnék,de nagyon nehéz bekerülni, még nem sikerült.
ápr. 30. 07:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó gyógyszer lenne, de véleményem szerint fölösleges elkezdeni. Hosszabb ideig rendszeresen kellene szedni ahhoz, hogy használjon, és ez szinte lehetetlen, mert folyamatosan hiánycikk mindenhol, az a ritka, ha épp lehet kapni. Én is emiatt hagytam abba fájó szívvel. Sokkal könnyebb volt az életem, amikor épp rendszeresen tudtam szedni, de az úgy nem ér semmit, ha pár havonta több hétig nem jutok hozzá és emiatt mindig elölről kell kezdeni a beállítást és mindig visszajönnek a mellékhatások. Ráadásul felnőttként nincs rá támogatás, több mint tízezer forint egy havi adag, és abszolút fölösleges ennyi pénzt kidobni rá így, hogy nem lehet rendszeresen szedni a hiány miatt.
aug. 6. 12:25
 6/6 A kérdező kommentje:
értem,és helyette van valami alternatíva?
aug. 7. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!