Mi a véleményetek a családállításról? Én nagyon rosszul lettem tőle, áltudománynak tartom ma már. Egy időben sokan kifejezzeten ajnározták. Kíváncsi vagyok az itteni véleményekre!
Figyelt kérdés
2024. márc. 19. 21:27
1/5 anonim 

válasza:

Értelmetlennek tartom az ilyesmit.
3/5 A kérdező kommentje:
Traumaként emlékszem rá, olyan dolgokat mondott az állító de facto kijelentve. Pl. babaként fel akartam magam kötni.
2024. márc. 20. 19:10
4/5 anonim 

válasza:

Szerintem borzasztó veszélyes ez, pláne, hogy a "szakember" nem érzi a felelősségét és súlyát a mondatainak, amiket az emberek szájábaad. Én is voltam, negatív tapasztalat volt, abszolút nem éreztem hitelesnek.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is nagyon veszélyes,nekem azt hozta ki belőle a "terapeuta" hogy szexuálisan molesztáltak innen a szorongásos megbetegedéseim.. pedig jól tudom hogy ilyen sohasem történt velem és most képzeld el mi történt volna ha ezt tényleg elhiszem...Szóval nem én minden ilyen áltudományos maszlagot betiltanék őszintén szólva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!