Kinél, mikor jött el az életközepi válság? Hogyan élted meg?
38 éves férfi vagyok, és az elmúlt egy évben kezdett foglalkoztatni ez a kérdés. Nem mondom, hogy depressziós lettem tőle, de kissé nyomaszt, főleg olyan téren, hogy miről maradtam / maradok le az életben.
Kinél mi segített? Szeretnék valahogy túljutni ezen és más szögből tekinteni a helyzetre.
köszi
Állítom, hogy ennek a más hol tart ennyi idosen, miről maradtam le, meg hasonló gondolatoknak baromi sok köze van ehhez az egészhez. Nem hiába próbálok róluk egy életre leszokni. Ha X éves koromra nem sikerült valami, nem jött össze akkor mi van? Nem az én utam, tudni kellene elengedni dolgokat
. Vhogy sztem azok igazan boldogok akik ilyen téren lazák.
11. Nő vagyok így már gyerek nem lehet. De annyira nem is akatam. Szóval ez mindegy. Párkapcsolatot sem akarok. Nem tudok már alkalmazkodni.
Hawking jut az eszembe. Bár szeretek tanulni, olvasni de
Sajnos annyira mint ő nem vagyok okos. :(
12 ez nagyon jó meglátás.
Csak nehéz is azért.
Én pl a világot akartam megváltani és komolyan azt gondoltam még a 30as éveimben hogy sikerül. Ha ekkora álmaid voltak borzasztó nehéz beérni egy átlagos élettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!