Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kinél, mikor jött el az...

Kinél, mikor jött el az életközepi válság? Hogyan élted meg?

Figyelt kérdés

38 éves férfi vagyok, és az elmúlt egy évben kezdett foglalkoztatni ez a kérdés. Nem mondom, hogy depressziós lettem tőle, de kissé nyomaszt, főleg olyan téren, hogy miről maradtam / maradok le az életben.

Kinél mi segített? Szeretnék valahogy túljutni ezen és más szögből tekinteni a helyzetre.

köszi

2024. ápr. 22. 16:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért vannak mások is, akik a példaképeid lehetnek. Keresgélj! Sokan vannak, akik betegen lettek világhírűek, vagy betegségből való felgyógyulás után. Te is túl vagy már rajta, úgyhogy akár saját családod is lehet még...
nov. 25. 20:50
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Állítom, hogy ennek a más hol tart ennyi idosen, miről maradtam le, meg hasonló gondolatoknak baromi sok köze van ehhez az egészhez. Nem hiába próbálok róluk egy életre leszokni. Ha X éves koromra nem sikerült valami, nem jött össze akkor mi van? Nem az én utam, tudni kellene elengedni dolgokat

. Vhogy sztem azok igazan boldogok akik ilyen téren lazák.

nov. 25. 21:26
 13/22 anonim ***** válasza:

11. Nő vagyok így már gyerek nem lehet. De annyira nem is akatam. Szóval ez mindegy. Párkapcsolatot sem akarok. Nem tudok már alkalmazkodni.

Hawking jut az eszembe. Bár szeretek tanulni, olvasni de

Sajnos annyira mint ő nem vagyok okos. :(

nov. 25. 21:38
 14/22 anonim ***** válasza:

12 ez nagyon jó meglátás.

Csak nehéz is azért.

Én pl a világot akartam megváltani és komolyan azt gondoltam még a 30as éveimben hogy sikerül. Ha ekkora álmaid voltak borzasztó nehéz beérni egy átlagos élettel.

nov. 25. 21:41
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
12 : kevesebb média, film és egyéb dolog ami azt sugallja, hogy az atlag élet rossz .
nov. 26. 05:56
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
15 igazad lehet :)
nov. 26. 10:13
 17/22 anonim ***** válasza:
80%
Az életközépi válság arra figyelmeztet, hogy ideje lenne ahhoz látni, ami az igazi feladatod/küldetésed.
nov. 26. 20:56
 18/22 anonim ***** válasza:
56%
17 ez nem igazm én pl azt csináltam majdnem 40 éves koromig és haladtam szépen a céljaim felé. Aztán kettébe tört az életem. És nem lett új cél
nov. 26. 21:14
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Negyven éves koromban összedőlt minden körülöttem. Azt hittem nem élem túl. És akkor jöttem rá, hogy más úton kell járnom, eddig nem is a saját utamat jártam.
nov. 26. 21:20
 20/22 anonim ***** válasza:
86%
Mi lett a "más" út? Erre nagyon kíváncsi vagyok?
nov. 26. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!