Életközépi válság: ti hogyan éltétek meg/túl?
42 vagyok, 3 gyerekes családapa, közepesen elviselhető házassággal. Úgy érzem, elértem mindent, amire vágytam mondjuk 25 évesen.
A karrierem rendben, nincsenek anyagi gondjaink, a gyerekeink egészségesek, hitelmentes ház, normális (nem luxus) autó, evi 1 horvatorszag + 1 sieles.
ennek ellenere valamiert kiuresedett az életem, nagyon kevés dolog okoz örömet, érdektelenné váltam egy csomó dolog iránt.
Azt olvasom, hogy az életközépi válság az, amikor elfogynak a célkitűzések és hogy csak turelemmel kell lenni, uszni az árral es idovel ez rendezodik.
ti voltatok mar igy?

az a baj, a hobbikat is kimaxoltam.
volt mar kutyam, jartam vele kutyasuliba, horgasztam, motoroztam, epitkeztem, futottam maratont, jarok edzeni stb. most mar csak a draga es extremebb sportok maradnak, de szerencsere meg nem olyan nagyok a gyerkocok (4-8), igy ez a 2 hetre elmegyek buvarkodni Egyiptomba meg nem jatszik.
de amugy igen, a hobbikra gondoltam en is.

"az a baj, a hobbikat is kimaxoltam."
. TAnulj meg egy hangszeren, vagy csak csinálj valamit, ami nem rád vall: jobbagyféltekés rajztanfolyam, tánctanfolyam stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!