đđđ„ đđđđđ„ đ„đđđđ
đđŠđŁđ§đ đđđđŠđđđ„đ đ,
đđđŁđ đđđđđ€đ đ
đđđđđ?
Figyelt kérdés
Ha Ă©r egy jogos, vagy, egy nem jogos sĂ©relem, magyarĂĄn ha sĂ©relem Ă©r engem a sajĂĄt szemszögembĆ, hiszen elĂ©g Ă©rzĂ©keny tĂpus vagyok, mit lehet tenni, hogy elkerĂŒljem azt, hogy, egy hozzĂĄm közel ĂĄllĂł szerettemet megbĂĄntsam?
NyilvĂĄn csak becsmĂ©rlem, csĂșnya szavakkal, hogy te ****, de szemĂ©lyeskedve, gyengepontjaival soha nem Ă©lek vissza, de ez mĂ©gsem egy, jĂł, 19 Ă©ves fiĂșhoz valĂł, elvĂĄrt magatartĂĄsforma.
Gyakorolj önuralmat. Ănkontrollt.
Nem az az erĆs ember aki rögtön lereagĂĄlja az Ćt Ă©rt negatĂv impulzust, hanem aki tud önuralmat gyakorolni, mĂ©g akkor is ha abszolĂșt igazsĂĄgtalanul bĂĄntjĂĄk.
Ha erĆs vagy mĂ©g ha tudod, hogy egy pillanat alatt le is tudod Ă©s le is tudnĂĄd gyĆzni a mĂĄsikat, inkĂĄbb tovĂĄbb lĂ©psz, hogy a mĂĄsik embernek ne okozz kĂĄrt, ne sĂ©rĂŒljön. SzĂł nĂ©lkĂŒl. Ez az erĆs. Ami nem azt jeleni, hogy gyĂĄva lennĂ©l.
2024. ĂĄpr. 19. 14:04
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
AttĂłl fĂŒgg hogy az a szeretted megĂ©rti e hogy min mĂ©sz keresztĂŒl olyankor mikor szitkozĂłdsz. Mert ha nem Ă©rti meg akkor elĆször is Ć nem a szeretted, mĂĄsodszor lehet hogy Ć direkt ezt akarja hogy legyengĂŒlj Ă©s rosszul viselkedj. (Ha ez van akkor hagyd a francba, nem Ă©rdemli meg azt hogy miatta Ă©rzelmi reakciĂłt mutass) Ha viszont megĂ©rti, akkor Ć egy Ă©rtĂ©kes ember aki valĂłszĂnƱ hogy nem akart neked rosszat csak fĂ©lreĂ©rtetted mert mĂĄsok mĂĄr sok rosszat tettek rĂĄd. Ăgyhogy emiatt bĂĄrmikor ha azt gondolod rosszat szĂłlt, emlĂ©keztesd magadat hogy de mĂșltkor is kiderĂŒlt hogy Ć nem olyan, Ă©s Ă©rtsd jĂł Ă©rtelemben amiket mond.
2024. ĂĄpr. 19. 14:11
Hogyhogy mĂĄs betƱtĂposod van itt?
2024. ĂĄpr. 19. 20:29
đđđ„ đđđđđ„ đ„đđđđ
2024. ĂĄpr. 19. 20:39
Ez Ă©rdekes, ha bemĂĄsolom, a vĂĄlaszban is ilyen lesz
2024. ĂĄpr. 19. 20:39
Engem is a betutipus erdekelne. :))
2024. ĂĄpr. 20. 00:39
7/10 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Insta fonts nevƱ oldalon beĂrjĂĄtok a szöveget, Ă©s kiadja kĂvĂĄnt betƱtĂpusban :D
Koszi. Egyebkent ha megbantanak, nem gond, hogy vissza tudsz szolni... nalam pont az a baj, h nwm tudom magam megvedeni, igy konnyen kerulok bantalmazotti pozicioba. Nalad ez osztonos onvedelem. Masok velemenyet pedig tudatositani kell leszarni, pl en ugy szoktam gyakorolni, hogy ma is voltam pl bevasarlokozpontban es egy kellemetlen szituba kerultem, de nem erdekel, mit gondolt a fintorgo csajszi, mert gyorsab otthagytam es ugysem tudja ki vagyok...
2024. ĂĄpr. 20. 12:21
2024. ĂĄpr. 20. 16:29
10/10 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Tovåbbi kérdések: