Antipszichotikum megvonási tünet lehet paranoia?
Igen, tőled kérdeztem. Ha nagyon muszáj, akkor azért be tud suvasztani. Figyeld, hogy mennyire zavaróak vagy épp elviselhetőek a mellékhatások, lehet, hogy idővel rááll a szervezeted, és abbamaradnak.
A szüleid szétköltöztek? A gyerekkorod a körülményekhez illően zaklatott volt?
Hát a szüleim igen szétköltöztek, anyum rákos volt amikor születt(ünk) ikertesómmal, ő meghalt egy nappal a születésünk után, anyám fél évig kórház, én egy másik korházban fél évig, anyám lelkileg instabil, hisztizik, sokat veszekedtünk mert velem mindig problémák voltak, sose tudtam beilleszkedni sehova se, apám 14 éves korom óta (idén leszek 18) munkanélküli, anyám mondta, hogy támogassam apám lelkileg hátha így majd talál munkát, én sokszor próbáltam öngyi lenni 14-15 évesen (kötél, uttestre kifekvés), aztán tavaly novemberben belecsúztam a xanaxba, nagymamám adott nekem, a szorongásaimra, viccces mert alapból szorongó ember vagyok, osztálytársak előtt nehéz beszélnem, önbizalomhiányos vagyok stb… de a tanárokkal simán tudok veszekedni…🤦♂️
A xanaxot leállították a pszichiátrián és azóta nem használtam. Ennyi az élettörténetem kb
Magadtól nem szabad ilyen típusú gyógyszerről leállni, meg kell várnod a pszichiáter véleményét és ő elmondja hogyan tudod csökkenteni az adagot vagy pedig váltotok egy másik gyógyszerre, utóbbi valószínű.
Csak a remegés és a kényszermozgás van? Ennyire kellemetlen, hogy nem bírod ki a kövi időpontig?
Igen számomra nagyon kellemetlen a remegés, mert szinte mindennap egy 20-30 percig van. Néha napjában többször is. A kényszermozgás meg folytonos. Folyton mozgatom a lábaimat, vagy fel alá járkálok a szobában ilyesmi.
Számomra nagyon kellemetlenek ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!