Antipszichotikum megvonási tünet lehet paranoia?
Hát de csak borderline gyanura írták fel nekem. Sose volt ilyesmi paranoiám ezelőtt, nem értem mire gondolsz, hogy “nem megvonási tünet, hanem a betegséged tünete”, de ahogy akarod, akkor nem jövök le róla!
Köszi:-)
A borderline-ba belefér a paranoia. A gyógyszer hirtelen abbahagyása kihozhatott új tünetet is, hiszen belekavar az agyműködésedbe.
Milyen tünetekkel mentél pszichiáterhez? A gyógyszertől jobb állapotba kerültél? Tudniillik furcsállom, hogy már gyanúra is antipszichotikumot adtak.
Hát alapból pszichiátrián állapítottak meg a borderline gyanút, mert suliba kést vittem, ki akartam nyírni pár osztálytársamat, az iskolapszichologusomnak azt mondtam, hogy lehet hogy bántanám magam vagy másokat, kihívták a mentőket, 2 hét pszichiátria és ott állapították meg a borderline gyanút.
Igen, a gyógyszer segített, az őrületes hangulatingadozásaim megszűntek szerencsére. De mellékhatásként remegek tőle illetve mozgáskényszerem van, alapból azért akartam leállni vele, hogy ezek a kellemetlen tünetek megszűnjenek.
Okés köszönöm😂
Miért vagyok rosszabb, ezt megkérdezhetem? 😬😅
Mondtad az orvosnak a mellékhatásokat? Be kell állítani az optimális adagolást, a megfelelő hatás-minimális mellékhatás kombót.
6-os, senki nem kérte magának a betegséget! Szedi a gyógyszert, és a tünetei csökkentek, ennyit tud tenni.
A családodban volt valami rendellenesség?
“A családodban volt valami rendellenesség?” Kérdés nekem szólt?
Ha igen apám bipoláris, anyám majdnem borderline (amikor megtudta hogy mik a “kriteriumok” hogy borderline legyél, akkor mondta hogy neki az összes megvan az önkárosításon kívül)
Mondtam az orvosomnak a mellékhatásokat, azt mondta hogy figyelgessem magam, hogy mennyire gyakran van ez a remegés, és ennyi. 2 hónap múlvára van csak időpontom hozzá sajnos, szóval ja. Nem tudom, hogy lehet-e ilyen “időpont közötti időpontot” szerezni vagy vmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!