Miért érzem azt hogy kiégtem? Ti is éreztetek már ilyet?
Tudom fiatal vagyok,de eléggé úgy érzem hogy kezdek,vagy már kiégtem,jelenleg 24 éves vagyok,egy ideje már a munkaerőpiacon vagyok,sajnos volt pár munkahelyem,sokat otthagytam mert vagy nem fizettek jól,vagy egyszerűen nem bírtam.
Most jelenleg 6 hónapja dolgozok egy cégné,tök jól elvoltam,aztán hirtelen,sajnos változások történtek,ami hatására kezdtem úgy érezni hogy,már nincs nagy kedvem bejárni.
Lassan úgy érzem,hogy nincs kedvem már új munkahelyről az egyikre menni,valahogy ez a gyári élet teljesen lestresszel,illetve már lelkileg is azt érzem hogy teljesen mentálisan leépít.
Azt érzem,nekem már nem való a gyári élet inkább csinálnék valami mást,de az élethelyzetem sajnos nem olyan hogy egyről a kettőre otthagyjam a munkahelyet.
Úgy érzem,hogy ez a mókuskerék teljesen tönkretesz lelkileg.
Ti éreztétek már hasonlót,illetve tudom hogy fiatal vagyok,de szerintetek ez normális hogy egy ember a gyári éle miatt mentálisan leèpül?
Ha éreztetek ilyet,és tettetek ellene,mi lett a megoldás?
Hogy ne érezzem magam ne kiégve?
Normális,válaszotokat előre is köszi.
Olyan munkát keress, ahol jól tudod érezni magad. Kb csak ennyit tudsz tenni magadért, hacsak nem vagy kő gazdag, mert akkor szinte tök mindegy, hogy mivel töltöd el az idődet.
Ha már tudod, hogy mi az, amit szeretnél csinálni, akkor már csak azon kell izgulnod, hogy azt jól meg is fizessék, meg hogy a munkatársaid viszonylag elviselhetőek legyenek. Ha ez a 3 feltétel megvan, akkor jó eséllyel késleltethető a kiégés. (Én még olyan helyen az életben nem dolgoztam, ahol a munkatársaim normálisak lettek volna. Mindenhol egy kész diliházba csöppentem. Lehet, hogy ma már a futószalag mellett állva és dolgozva egész más a helyzet, ezt nem tudom, mert én már végleg kiszálltam ebből a mókuskerékből, de az eddigi tapasztalataim nagyon rosszak ezen a téren. Ember embernek farkasa.)
Menj futárkodni vagy taxizni, vannak okj támogatott kamionos képzések, vagy keress meg egy gipszkartonos vagy villanyszerelő vállalkozót hogy szeretnél vele dolgozni.
Sok ezer féle munka van, nem csak gyári meló létezik
Képezd magad amíg fiatal vagy. Bármikor nekiállhatsz de jobb fiatalon, úgy 40 előtt. Egy szakma, egy diploma, egy tanfolyam, bármi lehet csak érdekeljen, szeresd csinálni ha dolgozni akarsz benne.
Nézz utána hogyan találhatnád meg az ideális hivatásodat.
Vannak tesztek, tanfolyamok.
Átérzem!
33 évesen vagyok így.... Csak nagyjából gyári munkám volt. 7 hónapig eladóként is dolgoztam, jó régen, de az nem sok volt. Azt se szerettem. De a gyárat sem most már. Odajutottam megint, hogy korlátozva érzem magam ott, rám erőltetik a túlórát, hosszú a 12 órás műszak, éjszakát utálom, ex főnököm átpaterolt másik helyre mert nem voltam s3ggnyaló (nem túlóráztam magamtól).... Szóval nem ezt akarom. DE nem tudom, hogy amúgy milyen kategóriás munkát akarok csinálni! Most ott tartok, hogy szenvedek magammal, hogy merre induljak! Azt tudom, hogy valami 1 műszakos lenne már jó ennyi 3 meg 4 műszak után... Hétvégézni sem szeretek, mert a férjem mindig hétvégén van itthon. De én nekem 1 hónapig el van cseszve... Azért ragadtam be ebbe, mert sosem volt konkrét cél sem. Teljesen meg vagyok rekedve a céltalanság végett...
Na meg ha beadom a jelentkezést máshova, nem elég imponáló a gyári előélet se annyira szerintem. De ha az nem akadály, saját magam ellensége tudok lenni azzal, hogy tök ideg szoktam lenni és nem jutnak dolgok eszembe mit mondjak...
A teljes tanácstalanság merre induljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!