Nagyon zavar mit tegyek?
Figyelt kérdés
Rengeteg ételallergiám van és ebből kifojólag gátlásos lettem ha evésről van szó. Pl. nem szeretek mások előtt enni, és folyton kövérnek érzem magam pedig L : 152cm és 50 vagy51kg vagyok. Emiatt nem igazán merek elmenni nyaralásokra vagy akár családi kirándulásokra sem. kisebb koromban kb olyan 3 éves lehettem amikor dundi voltam dehát majdnem minden baba dundi, de én meghallottam, hogy a szüleim arról beszélgetnek hogy milyen dundi ez a gyerek,stb. Ez nekem nagyon rosszul esett és nagyon megérintett. a mai napig nem tudok túllépni rajta. Szeretnék "szabadabb" életet élni. Van valami tanácsotok esetleg?
Minden választ megköszönök. :)
ápr. 8. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!